Продавець "ПАКАДО" - производство упаковки розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
796 відгуків
В наявності воронки для фасування в дой-пак!!!купити

Привіт. Сьогодні у нас неробочий день. Мы обов'язково з вами зв'яжемось для уточнення деталей та опрацювання вашого замовлення у найближчий робочий день.

0 (800) 30-01-93
0 (800) 30-01-93
+380 (44) 390-10-38
офіс / виробництво, Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
ПАКАДО - виготовлення пакувальних матеріалів

РЕТОРТ пакування (для стерилізації в автоклаві)

 

 

ГалереяСписок

Реторт-пакет — це харчова упаковка, яка використовується як альтернатива консервним банкам при виготовленні консервів. Реторт-пакет складається з декількох плівкових шарів, здатних витримати високі температури при стерилізації в автоклаві. за звичай пакет складається з 4-х шарів, а саме:

Технологічний процес фасування в реторт-пакети не відрізняється від стандартного для гнучкої упаковки і полягає в дозуванні продукту в сформований пакет та герметичному його запаюванні за допомогою обладнання для запайки швів пакету.

Продукти в реторт-пакетах нагріваються з метою знищення мікроорганізмів, що знаходяться в продукті. Багато бактерій, які завдають шкоди продукту, формують спори з дуже високою стійкістю до нагрівання. При цьому час термообробки залежить від виду продукту, його маси і структури ламінату упаковки. Так, наприклад, термін зберігання продукту в пакетах, що мають в своєму складі алюмінієву фольгу становить 2-4 роки, тоді як в інших пакетах - 6-18 місяців. Для порівняння процесів стерилізації різних продуктів при певних рівних умовах прийнятий такий показник, як мінімальний час термообробки, наприклад:

  • супи нагріваються швидше в порівнянні з тушкованими бобами і томатними пастами;
  • великі (об'ємні) пакети нагріваються і охолоджуються повільніше, ніж малі пакети;
  • 36 хв - надмірний час процесу для всіх продуктів в пакетах, об"єм яких становить 200 мл; достатній для всіх продуктів в пакетах 450 мл; недостатній для всіх продуктів в пакетах об'ємом 1 л.

Найбільш критичним етапом процесу стерилізації є зниження тиску в автоклаві після закінчення стерилізації. Це обумовлено необхідністю вирівнювання тиску в автоклаві і всередині закритого пакета. Недотримання цієї умови може призвести до порушення герметичності упаковки.

Реторт-пакети використовуються для продуктів, які потребують стерилізацію, такі як: консервований корм для тварин, дитяче харчування (овочеві і фруктові пюре, супчики, макарони і крупи з м'ясом, м'ясо, паштети), приправи, пасти, соуси, бобові продукти, різні страви з рису, гасіння, супи, гамбургери, стейки, фрикадельки, м'ясо з приправами, м'ясо в олії, риба з приправами, риба в олії, овочеві консерви, грибні страви, готові приправлені страви різних морепродуктів, готові соуси .

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner